kwaliteitsboek.nl › informatie

Over Kwaliteitsboek.nl

Kwaliteitsboek.nl is een hulpmiddel om eenvoudig en online een eigen HKZ kwaliteitshandboek te maken en eenvoudig te kunnen onderhouden. Wilt u beschikken over meer dan één kwaliteitsboek, dan kunt u zonder problemen verder uitbreiden.

 

Handboeken die zijn aangemaakt via Kwaliteitsboek.nl  zijn gebaseerd op een HKZ gecertificeerd handboek en bevatten dus alle vereiste elementen vanuit HKZ. Als alle velden in het systeem ingevuld zijn heeft u een basaal kwaliteitshandboek voor uw organisatie. Het echte spel begint dan pas, want vanaf dat punt kunt u het handboek geheel aanpassen naar de wensen van uw eigen organisatie.

 

Om toegang te krijgen tot Kwaliteitsboek.nl kunt u een account aanvragen door simpelweg uw gegevens door te geven via het aanmelden formulier. Wij maken dan een account voor u aan en voorzien u van de benodigde inloggegevens. Daarmee krijgt u toegang tot een beveiligde omgeving, waar alleen uw organisatie op in kan loggen.

Kwaliteitsboek.nl beschikt over kant- en klare sjablonen die u stap voor stap door de verschillende processen heen loodst. Wilt u toch meer vrijheid, dan kunt u deze compleet naar eigen hand omzetten en bent u vrij om deze in eigen beheer verder uit te breiden.

 

Waarom zou u Kwaliteitsboek.nl gebruiken?

 

Bijlagen toevoegen

Een handboek bestaat uit meerdere hoofdstukken en paragrafen. Is er – buiten uw inhoudelijk teksten – nog informatie in de vorm van bijlagen, dan kunt u die eenvoudig toevoegen en koppelen aan de bewuste tekst. 

 

Normen

Naast het onderhoud van uw handboek(en) en het plaatsen van relevante documenten heeft u de beschikking over bijbehorende normenlijsten. Per norm kunt u koppelingen maken met de bijbehorende paragraaf / paragrafen en documenten.

 

Actoren

De voornaamste vraag hierbij is: “welke actoren wilt u opnemen in uw kwaliteitsboek?”.

 

In de praktijk zal dergelijke informatie door een derde externe partij – zeg maar leverancier - moeten worden aangeleverd, waarbij een rechtstreekse koppeling met een extern pakket de meest ideale oplossing is. Op deze manier beschikt u altijd over de meest recente informatie. Denk hierbij aan de actuele stand van de wachtlijst, of het huidige aantal lopende cliënten.

 

Naast de diverse technische aspecten is het uiteraard noodzakelijk dat uw leverancier hierin een oplossing kan bieden in de vorm van een koppeling. Informeer naar de mogelijkheden.

 

(Demo) account aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en wilt u kwaliteitsboek.nl graag zelf ervaren, vraagt u dan geheel vrijblijvend een account aan. Zodra uw aanmelding is verwerkt, ontvangt u van ons per email de inloggegevens tot uw account:

 

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende abonnementsvormen mogelijk. En mochten uw wensen na verloop van tijd wijzigen, dan kunnen we u abonnement hierop aanpassen.
Een abonnement op maat dus! Klik hier voor meer informatie.

 

Vereisten

Om gebruik te kunnen maken van kwaliteitsboek.nl, dient u minimaal te beschikken over een PC of Mac met internet-toegang, voorzien van een hedendaagse browser, zoals Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera etc. Kwaliteitsboek.nl gebruikt o.a. JavaScript en Cookies, deze dient uw browser dan ook te kunnen ondersteunen.