Vragen

Waarom zou ik Kwaliteitsboek.nl gebruiken?

 

Kan ik een demo van Kwaliteitsboek.nl bekijken / aanvragen?

Om een demo aan te vragen verwijzen wij u naar het aanmeldformulier.

 

Na ontvangst van uw inlognamen en wachtwoorden, heeft u de beschikking over de hoofdstukken 0 t/m 3 van het kwaliteitshandboek. 

 

Hoe kan ik me aanmelden voor een volledige licentie?

Door gebruik te maken van ons aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor een jaarlicentie. Hierbij heeft u diverse keuzes en mogelijkheden tot uw beschikking.

 

Zodra uw aanmelding is verwerkt en uw account is aangemaakt, ontvangt u van ons per e-mail nadere details en inloggegevens.

 

Mocht u reeds beschikken over een demo-account, dan kunt u deze door ons om laten zetten naar een volledige licentie. Op deze manier bent u gewaarborgd dat de door u reeds gevulde hoofdstukken en paragrafen bewaard blijven en dat deze worden meegenomen naar een volledige licentie.

 

Waarom kan ik niet inloggen?


Krijgt elke gebruiker een eigen inlognaam?

Standaard worden u 2 accounts verstrekt. Daarnaast heeft u – als beheerder, mits u een uitgebreide licensie heeft afgenomen – de mogelijkheid om meerdere accounts aan te maken en beheren. Normaal gezien heeft u de beschikking over:

Wanneer u gebruik maakt van een eigen intranet, dan kunt u uw licentie uitbreiden met een automatisch inlogmodule, zodat uw gebruikers automatisch via uw intranet kunnen inloggen op het kwaliteitsboek, zonder daarbij naam of wachtwoord te hoeven ingeven.

 

Wat zijn de minimum vereisten voor het gebruik van Kwaliteitsboek.nl?

Om gebruik te kunnen maken van het handboek, dient u minimaal te beschikken over een PC of Mac met internet-toegang, voorzien van een hedendaagse browser, zoals Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera etc. Kwaliteitsboek.nl gebruikt o.a. JavaScript en Cookies, deze dient uw browser dan ook te kunnen ondersteunen.

 

Kosten

De kosten van een abonnementsvorm zijn afhankelijk van de mogelijkheden en functionaliteiten die u nodig heeft.

Meer informatie

 

Waarom kan ik enkel hoofdstuk 0 t/m 3 inzien en bewerken?

Wanneer u enkel de hoofdstukken 0 t/m 3 ter beschikking heeft, betekent dit dat uw instelling nog geregistreerd staat als demo-gebruiker. Voor het omzetten naar een volledige licentie kunt u het beste contact met ons opnemen.

 

Kan ik kopiëren en plakken vanuit Word naar mijn handboek en vice versa?

Ja, de door uw geselecteerde tekst kan met opmaak onderling worden gekopieerd en geplakt. In incidentele gevallen kan het zo zijn dat u na het plakken de opmaak nog enigszins moet bijschaven voor het beste resultaat.

 

Overige vragen

Mochten er vragen zijn, welke wij hier niet hebben behandeld, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

 

Organisatie

Naam organisatie *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail *

Contactpersoon

Geslacht *
Voornaam *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *

Vraag / opmerking

Onderwerp *
Vraag / opmerking *

 

(velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)